Ny plattform för optikbranschen

You & Eye Weekend är inte en mässa eller konkurrerande alternativ till de mässor vi är vana att besöka, utan är tänkt som en lösning under den tid som vi nu får leva i. Vi har fått lära oss att hålla ihop och hålla avstånd vilket vi tagit fasta på. Vi har därför valt att skapa ett event utifrån de förutsättningar som finns och de lagar och rekommendationer som råder

” Ideén med ett event på västkusten har funnits hos oss länge, vårt säljteam har känt att det behövdes något nytt i vår bransch och i och med rådande situation var det nu eller aldrig. Valet att göra det till en öppen plattform där alla får vara med känns självklar, dels för att vi behöver hjälpas åt för att ta oss igenom situationen och dels för att eventet blir bättre om vi gör det tillsammans. Det finns så många duktiga personer i branschen som kan vara kreativa när man tar bort ramarna ”

Säger Fredrik Melin på Eyewear Network, som är initiativtagare.

DIGITAL SAMMANHÅLLNING OCH FYSISK DISTANS

Med en digital plattform har du all information smidigt i telefonen som ger möjligheten att träffas, utbildas och utvecklas. You & Eye kommer hållas på spridda platser runt om i Göteborg men hållas ihop av en gemensam web app. Leverantören själv ansvarar för sin lokal och antalet besökare, allt för att anpassa oss till rådande situation. You & Eye är i fyra dagar utan start eller sluttid per dag, vilket underlättar att hålla nere antalet besökare samtidigt. På hemsidan kommer alla leverantörer tydligt att synas med kontaktinformation och vart de kommer att ställa ut. Delat ansvar, gemensam framgång.

Responsen från leverantörer och samarbetspartners har varit fantastisk. Stort tack till Ricardo Nordica som tillsammans med Eyewear Network utvecklat plattformen. Tack till Trippus som hjäper oss med bokningssystem. Tack också Alivestyle som tidigt ville vara med och har lång erfarenhet av att verka utanför traditionella mässor.

För mer information kontakta Fredrik Melin